Lieve allemaal,

 

Zoals jullie weten moeten wij de salon dichthouden tot en met 28 april.

Inmiddels hebben we alle klanten telefonisch benaderd die een afspraak hadden staan, mocht het toch blijken dat we u gemist hebben (excuses) maar wilt u dan contact opnemen. Maar naar ons idee hebben we iedereen kunnen helpen.

Wij zijn positief en gaan er vanuit dat 29 april de salon weer open mag en daarom hebben wij wat extra tijd ingepland om jullie te kunnen helpen. Mocht u online geen plekje kunnen vinden bel ons en we zoeken samen naar een oplossing.

De EXTRA OPENINGSTIJDEN staan NIET ONLINE.

Heeft u verzorgings-/stylingsproducten nodig en /of een uitgroei(kleurrecept op maat gemaakt speciaal voor u om thuis te gebruiken) dan kunt u rustig een tijdafspraak maken en wij regelen het voor u. 06-51724229.

WhatsAppn, mailen of bellen alles is goed.

Voor nu wensen wij iedereen gezondheid toe en tot snel.

Positieve groetjes,

Mariska & Saskia