Here we go – de nieuwe Internationale trend collectie RAWMANTIC voor het herfst / winter seizoen 2017/2018 is klaar! Meer dan ooit staat deze nieuwe collectie RAWMANTIC voor alle kernwaarden en de filosofie van TRINITY haircare. Als merk staan we voor verschillende contrasten zoals traditie en vooruitgang, natuur en urban lifestyle, vriendschap en business, maar ook voor: think local and act global. En dit is nu precies wat RAWMANTIC inhoudt – het combineert contrasten of tegenstellingen om het beste resultaat te bereiken. Vintage versus de laatste mode, rauw versus natuurlijk en clean, glad versus structuur, sterke kleuren versus natuurlijke kleuren. Daarbovenop laat onze nieuwe trend collectie RAWMANTIC duidelijk de internationaliteit en urbanity van TRINITY haircare zien – verschillende culturen ontmoeten elkaar en mixen hun stijlen, waardoor nieuwe, globale ideen en stijlen ontstaan. TRINITY haircare heeft deze globale richtingen vertaald in coole, eigentijdse hairstyles.