Het was zaterdagavond  16 maart na de kappersbeurs in Düsseldorf dat Saskia Bolk in de Nachtresidenz op het podium stond. Dit is éénvan de grootste discotheek/loungeclubs van Duitsland. Het ging om de Europese introductie van de nieuwe kleurlijn VOGUE DE TINITY van het merk Trinity Haircare waar Saskia mee werkt in haar salon.

Het was echter geen gewone presentatie. De gasten, distributeurs en pers uit alle 21 landen waar het merk geleverd wordt en een aantal V.I.P. gasten werden eerst met grote witte limousines opgehaald bij de hotels die voor hen  geboekt waren. Bij aankomst werden de gasten onthaald in één van de lounge-gedeeltes van de Nachtresidenz met cocktails en fingerfood.

Hierna werden de gasten voorgegaan door een live spelende saxofonist die hen naar prachtige zaal van de show leidde. De show die vervolgens werd gebracht was een waar spektakel met dansers, licht en geluidseffecten.

Halverwege werd voor het eerst op een groot scherm het EUROPEAN ARTISTIC TEAM voorgesteld waar Saskia deel van uit maakt. Het team bestaat uit 4 mannen en 4 vrouwen uit Nederland, Duitsland en Zwitserland.

De dansers presenteerde eerst het mooie nieuwe kleurboek van het merk waar o.a.  één van de modellen van Saskia op afgebeeld staat. Hierna werd er live gestyled op het podium door het Artistic team en werden rainbow colours gepresenteerd op acht verschillende modellen.

Na de show tijdens het diner en de afterparty , kreeg het creative team veel complimenten van de internationale pers en werd er al gespeculeerd over een European Tour.